Avocado smager egentlig ikke af voldsomt meget, men den er ”fed” i smagen, og den er god til at suge smag til sig fra citrusfrugter, krydderier, marinader eller røgede smage
Barbecue marinade. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel
Marinade. Gode kilder til Betain og Cholin er magert kød, æg, grov fuldkorn, skaldyr, rødbeder og selvfølgelig jordnødder, inklusiv den tynde "skalfilm" (altså ikke den hårde skal, som man knækker for at få nødden ud-dén må du ikke spise
Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Steg kødet i marinaden, og med to gafler rykker du kødet mere fra hinanden undervejs ( pas. Når kødet har suget alt marinade op , tager du kødet af blusset og stiller til side
Vær især opmærksom på supper, sovser, soya sauce, madlavningsfløde, ketchup (Heinz er ok), marinader, sennep, remoulade, karry, krydderiblandinger, paneringer, bouillon, pølser, leverpostej, slik og chokolade, chips og nødder (f
Marinade. Kødet ud og placeres i et ovnfast fad, der stikkes et stegetermometer i og stegen tildækkes med bagepapir og staniol, alternativt kan en stegeso bruges
Pulled pork mega lækkert , skulle hygge efter 8 uger på madlog med grønne prikker , men jeg kunne slet ikke spise så meget som forventet , så fik ikke nogen rød prik og det var jo fedt. Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjlavet. 50 g gær husk æg til pensling. 2 æg. 50 g gær husk æg til pensling. 2 æg
Køb noget ordentligt kød - det er det værd. Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
Barbecue marinade. Det kan godt være at den overstiger de 100 grader på stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Hvidkål fintsnittet Gulerod revet En go mayonnaise Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 li 1 spsk paprika. 2 æg
Sidste gang brugte vi et porcelænsfad på grillen, da det var en våd marinade, men det tog simpelthen så mange dage at gøre fadet rent, da marinaden var brændt fast