Tag mørbraden op afmarinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det afmarinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Marinade. Bland ingredienserne til marinaden sammen i en skål. Overhæld kødet med marinaden jævnligt. 600 gr Svinemørbrad. Hæld stegeskyen/marinaden over i en gryde og kog det op med 100 gr
Svinemørbraden skæres i mindre bøffer og dækkes ligeledes i marinade og steges. Jeg endte diskussionen med mig selv ved at lave en helt anden marinade som er som følger
Som regel bliver det til en fyldt mørbrad i svøb, mørbrad i en rød marinade eller gryderetter. Mørbradbøffer, der mest af alt minder om skinkemedaljoner i en lidt mindre udgave
Put mørbradskiverne i en pose sammen med marinaden og bland det godt sammen. Vi havde vietnamesisk aften i går herhjemme lige for at komme lidt i asiatisk stemning og minde smagsløgene om sommerferien i Vietnam sidste sommer