Marengsbunde kan sagtens laves dagen før og stå i ovnen eller ude og tørre til næste dag. Du kan tilsætte vanille, finthakkede nødder eller fx et par hundrede gram kokosmel eller grofthakkede mandler i grunddejen
Den sprøde og seje marengsroulade med lakrids og stykker af mandler rullet sammen med den cremedeog intense chokoladeganacheog de friske jordbær passede bare rigtig godt sammen
Bland jordbær/rabarber-kompotten med flødeskummet og smør det ud over marengsbunden. Afkøl marengsbunden bagefter (pas på med at flytte for meget rundt på den, så den ikke går for meget i stykker)
Hak mandlerne fint og vend dem forsigtigt i blandingen. Her kommer min favorit - hvor jeg synes at nødderne, den søde og sprøde daim chokolade samt de friske hindbær supplerer hinanden rigtig godt
Hak mandlerne meget fint og bland dem med flormelis og mel. Kagen er svampet chokoladekagemedchokolademousseog passionsfrugt/appelsinmousse smurt op med nutellasmørcreme