Søde marengsbundemed chokolade fyldt med citronsorbet og friske jordbær fra haven. Indfrysningstiden varierer meget fra maskine til maskine – så hold øje medisen første gang du laver den
Marengsbund med fløde, is og jordbær ( sommerdessert ). Lidt ristede pinjekerner. Vend salaten sammen med dressingen og fordel salaten over ruccolaen, drys med pinjekerner
Læg en af marengsbundene på et fad, og fordel chokoladecremen over. En dacquoise er en marengslagkage, som du kan servere med en god is til eller, som den er, til kaffe eller te
Marengsbunde kan sagtens laves dagen før og stå i ovnen eller ude og tørre til næste dag. Marengs er altid et hit og fantastisk sammen med både is, flødeskum, chokolade, nødder og frugt
Tag skålen fra varmen og pisk marengsen til den er kølig og tyk. Lav en bund til is lidt større end en springforms størrelse og sæt resten af marengsen af i mindre klatter på et stykke bagepapir
Den tager lidt tid at lave, men det meste af tiden går nu med at bage marengsbunden…. Her har jeg lavet islagkagenmed “hjemmelavet” makron-is og hindbær-is
Pisk æggene luftige sammen med sukker og vaniljesukker. Idag var familien samlet til hyggelig kaffebord, for at de sidste også kunne være med til at fejre Lillebror og jeg
Pisk æggene luftige sammen med sukker og vaniljesukker. Idag var familien samlet til hyggelig kaffebord, for at de sidste også kunne være med til at fejre Lillebror og jeg