Figentærte med friske hindbær og marcipan / Æbletærte med mazarin og nøddekaramel / Brombærtærte med frangipane og chokolade / Macarons med citron og hvid chokolade
Det skal du bruge til marengslåg. Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Marengsen på toppen kan drille en smule, og det gjorde det for mig, så på billedet er marengsen lidt lyserød, fordi jeg kom lidt brombærsirup i, men jeg fik den ikke bagt ordentligt, så jeg endte med at pille hele baduljen af igen og lave en ny omgang i en vanilleudgave i stedet
Opnår marengsen ikke denne stivhed, er det umuligt at få en flot og stabil flødebolle med højde på. Marengsen skal være så stiv, at den under ingen omstændigheder kan løbe/flyde
Opnår marengsen ikke denne stivhed, er det umuligt at få en flot og stabil flødebolle med højde på. Marengsen skal være så stiv, at den under ingen omstændigheder kan løbe/flyde
Kagen er pyntet med håndlavede marcipan gulerødder og mini marengs drysset med kanel. Pisk æggehviden sammen med sukkeret til det bliver en luftig marengs
Marengsmassen røres i den blødgjorte marcipan - lidt ad gangen. Jeg er som i jo nok ved vild medmarcipan, og det var faktisk også en af hovedingredienserne i denne opskrift