tærtebund, citroncreme og italiensk marengs. Italiensk marengs. Italiensk marengs. Til den italienske marengs kommes sukker og vand i en lille gryde og koges til en klar, let tyktflydende sirup
Et stort ønske om at lave kager, men allerede en kage i køleskabet … Hvad skal jeg gøre. Det er søndag morgen, vi har ikke noget til frokost, og jeg har ikke noget til frokost næste dag på arbejde
La petite histoire derrière cette recette… En France, pas besoin de se casser la tête à faire des cookies maison depuis que Herta nous a sortie ses révolutionnaires cookies carrés
Denne gang valgte jeg at lave en citrontærte med marengslåg - en klassiker i mit køkken. kombinationen af den sure citron og den søde marengs går man aldrig galt i byen med
Tarte au citron – citrontærte med marengs. Før jul delte jeg en madplan med fokus på mine favoritter lige nu, og det gav mig ideen til, at denne uges madplan skulle have temaet
Ja jeg kan jo lige så godt tilstå det, men jeg har en evig og ustoppelig trang til citrontærte, og især den amerikanske udgave med ekstra højt lag marengs på toppen
Den perfekte blanding af en sprød bund og syrlig creme toppet med marengs, som ikke ligger tungt. Tærtebunden kan laves aftenen i forvejen, så er det bare citroncremen og marengs der skal laves på dagen
Og der ver en episode hvor de skulle bage tærter, især en citrontærte med marengs. MARENGS. På dette tidspunkt havde jeg aldrig prøve at bage en citrontærte, for jeg fik en uheldig oplevelse med en citrontærte, der var alt for meget lemony og meget meget sur
I. t. a. l. i. e. n. s. k. c. r. o. æ. m. d. j. g. f. y. ø. D. ,. v. å. u. p. J. h. b. F. S. M. (. ). T. =. 1. 5. 3. 0. 2. 4. B. -. 6. 7. 9. ½. /. Æ. R. L. P. H. "