LIge i den her omgang valgte jeg at lave et blåbæropkåg med lidt citron, men som sådan kan du tage din ynglingsmarmelade og blande i en omgang godt pisket fløde
Marengslåg. Marengs. Smør marengsen over kagen og drys efter med et tyndt lag flormelis gennem en si. eller indtil marengsen begynder at blive lidt gyldenbrun
Marengs. Marengs. Bland saft fra 4 citroner og skal fra 2 citroner med æg og sukker og varm blandingen i en kasserolle (må ikke koge) pisk blandingen i mens. 4 citroner
Skøn kage, hvor den søde mazarin og marengs får modspil af de syrlige citronmousse. Marengs. Citronkage. Sprøjt marengs på kagen og brænd det med en gasbrænder lige inden servering
Denne gang valgte jeg at lave en citrontærte med marengslåg - en klassiker i mit køkken. Mit marengslåg fik dog et par sekunder for meget inde i ovnen (sådan kan det gå, når man samtidig skal finde glas frem til Asti'en), men det påvirkede nu ikke smagen
Topping – Marengs. Citroncreme. Lav det mønster med marengsen, som du ønsker. Riv skallen af ØKO citronen. Når marengsen har fået en lysebrun farve på toppen, tages den ud