Der er ikke noget som lune snegle med fyld af marcipan og sød lemon curd. Disse er, til ingen overraskelse, lavet ud fra den klassiske kanelsnegl men hvor fyldet er byttet ud med marcipan og lemon curd
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Snaskede kanelsnegle med marcipan (ca. For lidt ekstra lækkerhed og luksus har jeg derudover tilføjet marcipan til fyldet, og jeg bruger, modsat i min gamle opskrift, brun farin i stedet for almindeligt sukker i fyldet for at få en dybere, mere karamelagtig smag
Og det bliver med disse VIRKELIG GODE snegle fyldt med karamelliserede kirsebær, remonce med marcipan og chunky stykker af hvid chokolade – savler du også lidt af tanken om det
De syndige, men evigtgode kanelsnegle med æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko / Snaskede kanelsnegle med remonce og vaniljecreme
Kanelsnegle med æble og marcipan / Drømmekage-snegle / Kirsebær-snegle med marcipan og hvid choko. Det ville jeg lige sætte på en prøve og kastede mig ud i kanelsnegle med forhåbningen om, at cremen kunne gøre dem endnu lækrere
På min egen kagefavoritliste kommer der ganske vist mange kager inden jeg når til Bedstefars Skæg, men det skal da bestemt ikke afholde mig fra at glæde min mor Den var i øvrigt til hendes strikkeklub, så jeg var ikke engang inviteret til kagespisningen… Min mor og hendes strikkeklub synes, Bedstefars Skæg er en fantastisk kage, så hvis du er i samme båd, kommer der her (endnu) en opskrift på den gamle klassiker – dog med et tvist, da jeg sneg lidt appelsin og lidt marcipan i kagedejen… Det havde de luret i min mors strikkeklub, men den fik nu ros med på vejen alligevel
Riv marcipanen groft på et rivejern. Jeg er i hvert fald også svært begejstret for kanelbagværk, hvadenten det så er kanelboller, -snegle, -buller, -stang eller -snurrer
Kanelsnegle med marcipan og æ. Drømmekage + Snegle = GUF. Jeg har nemlig, siden jeg smagte Strangas lækre drømmesnegle, haft en idé om, at jeg også ville forsøge mig med denne kombination, og det var bestemt ikke skuffende
Friske æblestykker med lidt sukker drysses på de ubagte snegle. 50 g marcipan. Grunddej. Rør alle ingredienser – bortset fra smør - sammen i 5 minutter
Kanelsnurrer med marcipan / Æblesnurrer med mørk chokolade og mandler / Pesto snurrer. De er både meget fine at se på, og så smager de lidt som opgraderede kanelsnegle, fordi remoncen bliver snurret og fordelt mere i sneglen
Kanelsnegle med marcipan / Pestosnegle med kylling / Kanelsnurrer. Snegle og snurrer. Noget du aldrig går galt i byen med er snegle og snurrer i alle former