Små, runde boller med lækkert fyld af vanillecreme og remonce med marcipan. Gitte Bagenørd er meget glad for marcipan i stort set alle udgaver, og jeg er meget glad for lidt marcipan i den her udgave
De fineste snurrer med marcipan, remonce, mørk chokolade og hakkede mandler på toppen. Remonce. Men denne gang havde jeg en masse lækker marcipan (modtaget i goodiebag fra Odense Marcipan) og har længe gået med ideen om at lave en ny version
Jeg kan godt lide begge to og nogle gange blander jeg dem også i konfekt eller remonce. Marcipan er noget af det nemmeste at lave selv, så jeg ved slet ikke, om jeg kan tillade mig at snige det ind under en opskrift
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
Remonce. Der er ikke noget som lune snegle med fyld af marcipan og sød lemon curd. Remoncen. Disse er, til ingen overraskelse, lavet ud fra den klassiske kanelsnegl men hvor fyldet er byttet ud med marcipan og lemon curd
Til remoncen æltes marcipanen sammen med sukkeret og margarinen æltes i. Remonce. , så i dag får I opskriften på nogle fantastisk lækre kærnemælkshorn med marcipan
fintrevet skal af 1 citronfintrevet skal af 1 appelsin100 gram sukker100 gram smør100 gram marcipan1 sjat appelsinblosmst vand (det er i den originale opskrift, men jeg bruger det aldrig. 100 gram marcipan
Marcipanremonce. Firkanterne med remonce og creme - nok af det. pistacienødder, men det havde de ikke i Føtex en søndag eftermiddag, og dertil er der også en lækker marcipancreme
Rør sukker, smør og marcipan godt sammen, og stil det til siden. Denne gang har jeg dog fyldt dem med cremet, saftig remonce og vanilleprikket, syrligt æblefyld
Og det bliver med disse VIRKELIG GODE snegle fyldt med karamelliserede kirsebær, remonce med marcipan og chunky stykker af hvid chokolade – savler du også lidt af tanken om det