Det er dejligt vejr udenfor, og det er ved at være rabarbersæson nu, og det skal jo fejres med en skøn og ikke mindst nem kage med rabarber, marcipan og hakkede mandler
Kombinationen af den svampede rabarberkage med sødme fra marcipan og et lille snert af frisk ingefær sammen med de lidt syrlige rabarber og små vaniljeprikker passer super fint sammen
Rabarberkage med marcipan og mandler. Rabarberkage med ingefær, hvid chokolade og kokos. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler
Rabarberkage med marcipan og m. Tærten er fyldt med friske figner, hindbær og masser af marcipan. Fordel marcipanremoncen på tærtebunden og læg derefter figner og hindbær på
Rabarberkage med marcipan. Rabarberkage med marcipan, 6 pers. 100 g marcipan i små terninger. Vend først mel, bagepulver og vanille i dejen og derefter marcipanstykker og 1/3 af rabarberstykkerne. 100 g marcipan i små terninger
Rabarberkage med marcipan og m. Har du nogensinde smagt “Den du ved nok” -kagen. Den kaldes vist også chokolade drømmekage eller gufkage, men jeg kan nu bedst lide navnet “Den du ved nok” – og den passer perfekt til en lidt grå og blæsende søndag
groftrevet marcipanSnit rabarberne i små styker på ca. Opskrift på hjemmelavet marcipan. Kom lidt æggehvide i af gangen indtil det får konsistensen, som det marcipan man køber