marcipan. ), der er en mazarinkage med rabarber, hvid chokolade og sprød crumble. Riv marcipanen på et groft rivejern, og pisk den godt sammen med sukker, smør og græsk yoghurt til en ensartet luftig masse
marcipan. Opskrift på en fantastisk og lækker mazarinkage med mørk chokoladeganache. Herefter skal du blande smør, sukker og revet marcipan i en skål eller røreskål
Smagen af marcipan, konsistensen, den dybe karamelsmag fra kokossukkeret, OG lad mig slet ikke komme i gang med chokolade ganachen – åhh hvilken ganache…
Min opskrift på mini mazarinkager med jordbærmascarpone creme og marcipanovertræk. Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Mini mazarinkager med jordbærmascarpone creme
Pisk den revet marcipan med sukker, smør og citronskal. 100 g marcipan (revet). 100 g marcipan (revet). Skøn kage, hvor den søde mazarin og marengs får modspil af de syrlige citronmousse
Start med at piske det bløde smør og sukker godt sammen og pisk derefter groftrevet marcipan i. Jeg havde sådan lyst til at lave en kage med danske sommerbær, og så havde jeg et glas Easter lakridser stående fra Bülow, og derfra kom ideen til syrlige, solmodne solbær i en mazarinkage med lakrids-chokoladekugler og faktisk også et lille twist af mint fra lakridserne
Skær smør og marcipan i små stykker og kom det i en dyb skål. Her får I mit take på en dejlig mandelkage (sådan lidt ala mazarinkage) med mørkrøde blommer og en lækker vaniljecreme