For et par uger siden modtog jeg en dejlig påskegave fra Odensen marcipan, og da blev disse påskeæg opfundet som lidt af et stop-mad-spild projekt, da jeg stod med en rest dulche de leche og lakrids ganache
Så det første lille stykke af den blev blandet i en chokoladecookie dej sammen med lidt af både den mørke og den lyse nougat – og hermed fik jeg mig bagt nogle meget dekadente konfekt cookies
ren rå marcipan. Man kan give sin konfekt smag af lige hvad man har lyst til – jeg valgte at lave med smag af lakrids (tidens trend) overtrukket med hvid chokolade, pistacie-krokant med mørk chokolade i bunden, frysetørrede solbær overtrukket med mørk chokolade og en almindelig klassisk kransekage
-) Der blev lavet fyldt chokolade med kokos og karamel, konfekt, nogle med nougat og marcipan pyntet med frysetørret havtorn eller frysetørret hindbær, nogle medlakrids, nogle med cognac eller baileys og nogle med glasserede amarettokirsebær