Det er nemlig stadig marcipan og nougat, men med et lidt andet udseende, nemlig som en spiral dyppet i mørk chokolade og toppet med knuste saltstænger eller kokos
råmarcipanen og kokosmarcipan sammen til en ensartet masse. råmarcipan Odense Marcipan. Selv kokos er noget man tit bruger i sommerkager - når man drømmer sig til en Bounty-ø - synes jer alligevel at kokos også er perfekt til JULE-KONFEKT
Lakridsmarcipanen (nederst), de karibiske kugler (midt i) og daddelkonfekten (øverst). Denne søndag kastede jeg mig derfor glad ud i ren marcipan med et twist
Marcipan, kokos, pistacie og hindbær. Marcipan, passion og havtorn. Jeg ved bare af erfaring, at jeg har rigtig travlt op til jul, og med jeres tidlige bestillinger kan det bedre planlægges, så I alle får lækker ny- og hjemmelavet konfekt til juledagene
marcipan - fintrevet. Jeg undlog kokos udenpå, da Tommi ikke er glad for det og de smager også at rigtig meget uden kokosen, så det ville næsten være synd
Asti-marcipan fyld. lidt kokos sirup eller essens til en kraftigere kokos smag. Så nærmer julen sig og med julen kommer også hyggelige dage med kage-bagning og konfekt-værksted
-) Der blev lavet fyldt chokolade med kokos og karamel, konfekt, nogle med nougat og marcipan pyntet med frysetørret havtorn eller frysetørret hindbær, nogle med lakrids, nogle med cognac eller baileys og nogle med glasserede amarettokirsebær
Appelsin/kokos trøffel. Dyp kuglerne i chokolade og rul dem i kokosmel. Kokosmel. 150 g marcipan2 spsk appelsinsaft1 spsk revet skal fra en usprøjtet appelsin2 spsk Grand Marnier25 g kakaoHvid chokoladeKokosmelRørmarcipan sammen med appelsinsaft, appelsinskal, Grand Marnier og kakao til en ensartet masse