Tilsæt marcipanen. Super dejlig svampet kage. 150 gram groftrevet marcipan. Drys de resterende rabarber hen over kagen og derefter bages kagen i 40-45 minutter ved 175 grader. 150 gram groftrevet marcipan
En dejlig weekendkage, hvor den sidste rest af marcipan fra julen og gemmeæblerne er brugt. Riv marcipanen groft og rør den i blandingen, og pisk dernæst æggene i et ad gangen
I. s. i. d. t. e. u. g. h. a. v. C. r. n. f. o. æ. l. p. å. b. ø. m. y. D. ,. 8. j. J. k. S. c. G. F. x. z. M. T. V. H. -. O. ). B. (. 2. 5. 1. ½. 3. 4. 0. L. /. R. K. P. E. 7. >. N. ". ♥
Hver stykke rulles til en flad cirkel og en klat creme og et stykke marcipan lægges i midten. 150 g marcipan - skåret i 12 stykker (her brugte jeg Odense Marcipan)
Kagen er simpel, men den bliver altså ikke bedre end kvaliteten af de brugte ingredienser, så gør dig den tjeneste at købe en god marcipan og chokolade
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
S. å. b. l. e. v. d. t. n. i. g. w. k. o. a. u. r. s. j. m. ø. p. ,. F. D. æ. f. y. c. h. O. I. /. 2. 0. 4. (. ). 3. C. ½. T. M. H. 1. -. 5. N. 8. 6. P. J. ) l
Jeg synes om, at æblerne ligger tæt i kagen, det gør den dejlig fugtig. 75 gr revet marcipan. Bages ved 180 grader i 25-30 minutter til kagen er gennembagt og pænt lysebrun