Ælt marcipan og sukker godt sammen. Derfor blev jeg nødt til at prøvebage den kage, som de søde damer skulle undervises i – så det gjorde jeg i forgårs
Pisk marcipan, smør og sukker sammen. Mår jeg tænker sommer og kage - er der helt sikkert mange af frugt involveret, så dagen kage blev en Sommertærte med frugter og mazarin-bund
Ælt marcipan og sukker sammen og ælt derefter smørret i lidt ad gangen. Mette Blomsterberg har tilfældigvis i sin bog "Forelsket i det søde liv" en opskrift på en sådan kage, og den bog står tilfældigvis hjemme i mit køkken
De er med til at give kagen den eftertragtede svampede konsistens, som er karakteristisk for en mazarinkage, mens mandler og marcipan tilfører kagen en fantastisk smag
Marcipanen og sukkeret æltes sammen til det helt ensartet. Når både mazarinen og cremen er afkølet, fordeles cremen henover mazarinen, og jorbærrene renses og skære i halve, og fordeles på kagen
Jeg elsker marcipan, og derfor er én af mine favorit kager også mazarinkage. Denne opskrift er med rå marcipan, hvilket er rigtig nemt at lave selv, når det skal bruges til kage