S. o. m. j. e. g. s. k. r. v. i. t. n. d. l. æ. h. b. a. c. ,. å. f. J. u. p. D. y. H. ½. C. ø. I. ). B. (. 1. 0. -. 7. 6. %. A. O. M. 3. 8. 4. E. R. P. L. V. N. 2. /. 5. +. F. T. w. z. K. ) g
Æble-Marcipan-hvidchokolade. Mit udgangspunkt var æbler, lidt blåbær fra fryseren og marcipan. Da jeg skulle igang smuttede der lige lidt hvid chokolade i kagen sammen med den smeltede smør
Og det bliver med disse VIRKELIG GODE snegle fyldt med karamelliserede kirsebær, remonce med marcipan og chunky stykker af hvid chokolade – savler du også lidt af tanken om det
Æg og sukker piskes til alt sukkeret er opløst og massen er fyldig, hvid og skummende. Kagen er simpel, men den bliver altså ikke bedre end kvaliteten af de brugte ingredienser, så gør dig den tjeneste at købe en god marcipan og chokolade
Jeg laver en lækker kage med marcipan, blåbær og havregryn. Muffin med blåbær og marcipan. Til sidst kommer du små stykker af marcipan samt blåbær i dejen
Jeg laver en lækker kage med marcipan, blåbær og havregryn. Muffin med blåbær og marcipan. Til sidst kommer du små stykker af marcipan samt blåbær i dejen
Rabarberkage med ingefær, hvid chokolade og kokos. Dejen til hornene er lavet med kærnemælk, der gør dem bløde og svampede, og så er de fyldt med syrlige rabarber og en sød marcipan-vaniljeremonce, rullet sammen og til sidst drysset med hakkede mandler