I. s. i. d. t. e. u. g. h. a. v. C. r. n. f. o. æ. l. p. å. b. ø. m. y. D. ,. 8. j. J. k. S. c. G. F. x. z. M. T. V. H. -. O. ). B. (. 2. 5. 1. ½. 3. 4. 0. L. /. R. K. P. E. 7. >. N. ". ♥
Kagedelen af desserten består af et stykke hindbærtærte med marcipan (jeg bager en miniudgave af tærten, så det ikke bliver noget særligt stort stykke - af hensyn til at man generelt er ret mæt, når man når til desserten nytårsaften), et stykke brownie (måske triple chocolate
Hver stykke rulles til en flad cirkel og en klat creme og et stykke marcipan lægges i midten. 150 g marcipan - skåret i 12 stykker (her brugte jeg Odense Marcipan)
Dejen til sneglene er forholdvis simpel, men så er de fyldt masser af remonce, hvor jeg har vendt godt med revne æbler og marcipan i, der gør sneglene fugtige og får fyldet til at fylde mere – helt perfekt til brunch, eftermiddagskaffe eller som et sødt indslag om aftenen
En noget mere luksuøs udgave med marcipancreme og mørk chokolade, end den vi plejer at lave. Kom marcipan, sukker, smør, æg og mandelessens i foodprocessoren, og køre til fyldet er ensartet
Her får du dem både med nougat og marcipan. Påskeæg med nougat og marcipan. MARCIPAN. MARCIPAN. Du kan blande de to, eller lave separate nougat- og marcipan-æg, som du ønsker
tolv (især ikke herhjemme, da Christian er meget glad for marcipan. I de næste to indlæg får du en samlet oversigt over forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Selv om jeg faktisk har snydt lidt og servede den i går til dessert efter en hyggelig grillaften. Jordbærtærte med flødecreme og marcipan – så ønsker jeg mig ikke mere i år
Jeg har tidligere lavet en virkelig lækker hindbærtærte, som dog er en desserttærte og skal spises sammen med en god, sød vaniljeis, da den har en let syrlighed, og jeg fik lyst til at lave en kaffebordsversion af tærten, som kan spises, som den er, uden tilbehør
Så gik turen til Odense MarcipanVi fik lov at komme ud i det aller helligste. Her lærte vi konditortricks med marcipan og fik masser af inspiration til at bage kager med marcipan
Første trin i vores afsøgen i Pannacotta-universet er at lave en panna der slægter Jamie's lidt på, altså at bruge gule bær og frugter samt at bruge marcipan og kiks som smags- og strukturgivere
Ælt sukkermassen og marcipanen sammen. Dessert - Chokolade / Champagne fromage med kransekagebund. Så kom turen til desserten, nok det projekt der tog længst tid at lave
Jeg har altid haft en særlig smag for bagt pære – i tærter, kager eller som hele til desserten med dertilhørende chantilly créme eller sågar med en sød honningsirup med vanilje og valnødder, som går sig vidunderligt til et ostebord
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Og så kan de altså både spises som lidt sundere dessert eller luksus morgenmad. Det er tid til weekend, afslapning og vafler med marcipan, mascarponecreme og bær