Jeg ved af erfaring at butterdej ikke er en særlig sød dej, og jeg ved at æble i sig selv ikke smager sødt nok igennem, og derfor besluttede jeg de skulle "spices" op med lidt marcipan-remonce
1 portion butterdej (eller 1 pakke færdig på 450 gram med 6 plader). fintrevet skal af 1 citronfintrevet skal af 1 appelsin100 gram sukker100 gram smør100 gram marcipan1 sjat appelsinblosmst vand (det er i den originale opskrift, men jeg bruger det aldrig. 1 portion butterdej (eller 1 pakke færdig på 450 gram med 6 plader). 100 gram marcipan
Mazarinmassen blandes ved at rører marcipan og rørsukker godt sammen til en ensartet masse. Hvad de alle sammen har tilfældes er en bund af enten mørdej eller butterdej
100 gr revet marcipan. 100 gr revet marcipan. 27 lag dej, butterdej, foldeteknik, how to, hvordan man laver wienerbrød, konditor kage, marcipan, opskrift, remonce, wiener grunddej, wienerbrød. 100 gr revet marcipan. 100 gr revet marcipan