Jeg forestiller mig også, at en omgang marcipan ville være ekstremt lækkert i dem. være en omgang frugt - æbler, pærer, banan, papaya, granatæblekerner mm
Bananerne til bananmuffins ligner jo i virkeligheden heller ikke en sydhavs delikatesse. Jeg overvejede faktisk et øjeblik at smide pulpen ud, men overbeviste mig selv om at det jo ikke kunne gå helt galt i en kage dej
Den ene som en fodboldbane med en grøn kokosglasur, hvide glasur linjer, flag og en marcipanbold, og den anden som en stor fodbold med hvid og brun glasur, og så den klassiske fødselsdagstekst i grøn
Det er en lækker mazarinkage, der er (smør)-sprød i kanten, nærmest fudgy-lignende konsistens i midten med en sød marcipansmag og fyldt med syrlige hindbær og store stykker af hvid chokolade
Den blev pyntet med friske, danske jordbær og fløde, men laver du en større portion ostecreme, kan den sagtens bruges også – eller du kan smøre en anelse smørcreme eller flødeskum på, og så pynte med et fint marcipanbånd – sådan som jeg har gjort her
Top med en portion Grøn marcipan for smagen, sundheden samt synets skyld. Bunden er en stor Brunkage, som er toppet med et hindbærlag og derefter opskriften på den chokolademousse, som du allerede kan finde her på bloggen
Dette gøres utrolig nemt ved at tage en teske-fuld chokolade-masse op i hænderne, og forme en tynd sjal, som du kan ligge over flødebollerne, ligesom når du putter fondant eller marcipan ovenpå en kage