Jeg forestiller mig også, at en omgang marcipan ville være ekstremt lækkert i dem. være en omgang frugt - æbler, pærer, banan, papaya, granatæblekerner mm
Solbær og marcipan, nutella og ristede hasselnødder, soltørrede tomater, feta og oliven. Lune, friskebagte kanel og kardemommekrydrede snurrer med efterårsæbler, mørk chokolade og knasende, grofthakkede mandler – det er virkelig ikke dårligt
hakket chokolade. marcipan. Pisk smør, sukker og hakket marcipan, tilsæt æggene i af gangen. 4 mellemstore revet æbler. bland vanilje, bagepulver, mel, kanel og tilsæt det i dejenriv æblerne og tilsæt det sammen med det hakket chokoladeHæld dejen i en smurt 20 cm rund form
Citronkage med marcipan og kar-tofler. marcipan og kartofler. Herudover måtte vi fylde den lækre goodiebag med æbler, saft, chokolade fra økoladen og kartofler fra TheKartoffel-Woman - Kirsten Donslund
Snurrer med chokolade og marcipan. Lucia-stjerne med appelsin-marcipanremonce og mandler. Min favorit er klart deres havregrød – især med karamel, æbler og ristede mandler }
Overtrukket med Zelandia marcipan. Designet til kagen skulle være et stort sammensurium af en skøn sommerdag, så jeg fik lavet æbler, vindruer, marguritter, sommerfugle-lavendel, guldsmede og roser - alt pynt er lavet af Wilton fondant as usual