Den ultimative chokoladekage 200 g mørk god chokolade, Valrhona Manjari 64 %, 200 g smør200 g sukker6 æggeblommer (3 bæger pasteuriseret)9 æggehvider (6 bæger pasteuriseret)ENDVIDERE Camilla Lawes
Boller af koldhævet dej 50 g hakket mørk chokolade (jeg brugte Manjari fra Valrhona). 50 g hakket mørk chokolade (jeg brugte Manjari fra Valrhona) Kristines køkken
Boller af koldhævet dej 50 g mørk chokolade (jeg brugte Manjari fra Valrhona). 50 g mørk chokolade (jeg brugte Manjari fra Valrhona) Kristines køkken
"Rigtig" chokolademousseManjari eller Valhrona (som altid gør det godt. Manjari eller Valhrona (som altid gør det godt. Man kan jo altid spørge sig selv og sin omverden Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Chokolade og solbær 200 g mørk chokolade (gerne Manjari 64 % eller anden god kvalitetschokolade). Chokolade og solbær. Ingredienser Molekymi
Lun chokoladefondant m. citrussalat og is Målene i opskriften er holdt efter Mettes anvisning, men jeg har ikke brugt de helt samme ingredienser som anvist, da jeg ganske enkelt ikke lige havde Valrhona Manjari chokolade på lager CookieCrumble