Manjari opskrifter

Den ultimative chokoladekage

Den ultimative chokoladekage

200 g mørk god chokolade, Valrhona Manjari 64 %, 200 g smør200 g sukker6 æggeblommer (3 bæger pasteuriseret)9 æggehvider (6 bæger pasteuriseret)ENDVIDERE
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

50 g hakket mørk chokolade (jeg brugte Manjari fra Valrhona). 50 g hakket mørk chokolade (jeg brugte Manjari fra Valrhona)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

50 g mørk chokolade (jeg brugte Manjari fra Valrhona). 50 g mørk chokolade (jeg brugte Manjari fra Valrhona)

"Rigtig" chokolademousse

Manjari eller Valhrona (som altid gør det godt. Manjari eller Valhrona (som altid gør det godt. Man kan jo altid spørge sig selv og sin omverden

Chokolade og solbær

200 g mørk chokolade (gerne Manjari 64 % eller anden god kvalitetschokolade). Chokolade og solbær. Ingredienser

Lun chokoladefondant m. citrussalat og is

Målene i opskriften er holdt efter Mettes anvisning, men jeg har ikke brugt de helt samme ingredienser som anvist, da jeg ganske enkelt ikke lige havde Valrhona Manjari chokolade på lager