De soyaristetmandler kender du sikkert, og er perfekte som et mellemmåltid, idin salat eller grofthakket på noget kød (fx som crunch til laks eller kylling)
Samtidig får de lidt tekstur og crunch fra mandler og en dejlig smag fra squash. Tilsæthvid peber, soya sauce og æg og rør det hele sammen til en ensartet masse
Kombinationen af laksen, som smelter på tungen og dens knasende sprøde topping af hørfrø (mandler) og solsikkekerneri en marinade af sur/sød chilisovs, soya og lime, er en sand morgensang for smagsløgene
) skål med høje sider, og salaten var flot anrettet med masser af karse, frisk og fintskåretradisse, hakkede soyamandler (flere soyamandler, det gjorde migikke noget, jeg var fan), spicy sesam og noget der hed “kataifi” som jeg aldrig havde smagt før
Man kan ristemandleriuendeligeforskellige smage - hvis man nøjes med bare at riste dem isoyabliver de også vildt lækre, og så kan jeg anbefale at bruge cashewnødder til det også
Du kan lave dine cashewnødder, som jeg har lavet disseristedemandler med himalyasalt - så har du helt selv styr på det salt, der anvendes og den varme nødderne får, så fedtstofferne ikke ødelægges
Nødderne ville jeg have til at give smag og knas, hvorfor jeg ristede dem med urter og soya. Forleden aften stod den på en mild og cremet blomkålssuppe med lidt groft brød til
Mandler er fantastiske, og så mætter de bare så skønt. Mandler. Hvis du er rigtigoverskudsagtig så smidlidtkylling og avocado ved siden af samt lidt god ost i omeletten, så er du vist også garantereret at være glad og mæt længe Eller måske en ristetskive rugbrød eller stenalderbrød
Jeg kan seriøst godt undvære mælkeprodukter, når denne konsistens og smag kan opnås alene ud fra grøntsager og frugt, og så ligelidtolie, timian og soya… Jeg lover, at du bliver overrasket over denne suppe, både hvad angår smagen og konsistensen