Brændte mandler. Rør det rundt med en ske og sæt det tilbage et par minutter. Brændte mandler. Når fløden-æggecremen bliver tyk, lækker og legertet, hældes den over chokoladen, igennem sigten, for at undgå evt små æggeklumper kommer med
150 g mandler. 80 g pasteuriserede æggehvider (svarer ca. til 2½ æggehvider). – Rist mandler og pistacienødder i en 150° varm ovn i 15-20 minutter, indtil mandlerne er gyldne. Tjek med et sukkertermometer − det tager 20-25 minutter. I en skål, gerne med en røremaskine piskes sukker og æggehvider til en luftig marengsmasse, ca 4 minutter, mens sukkerlagen koger. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen. 2½ æggehvider
hørfrøolie og top grøden med hakkede mandler, gojibær og ristede sesamkerner. Men jeg er stor fan af idéen om at tilføre noget protein til sin havregrød, som foruden de mandler, jeg putter på, ikke indeholder skyggen af protein
Fintblendede mandler, kokos og mel blandes og røres godt sammen med de piskede hvider. Jeg har gjort macaronsene røde, men det har nu ikke noget med smagen at gøre
Vend de blendede mandler i æggehviderne. Blend mandlernemed skal groft. pasteuriserede æggehvider. Fordel massen i en form, som du har foret med bagepapir
Piske halvdelen af æggehviderne ved langsom hastighed, nå de er pisket stive, sæt hastigheden op og hæld den varme sukkerlagen ned i mens du pisker, i en tynd stråle
Hak mandlerne i en foodprocessor bland det med sigtet flormelis og frysetørrede hindbær. Pisk æggehviderne let luftige og tilføj sukker, pisk det godt stivt
– Hak mandler nogenlunde fint med en kniv og fordel mandlerne rundt i massen. mandler. – Kom æggemassen i en springform med bagepapir i bunden og rasp fordelt jævnt i bunden (for at bunden slipper papiret)
Jeg har tidligere postet en opskrift på bananpandekager med chia hvor min veninde gjorde den skønne opdagelse, at chiafrøene sagtens kan byttes ud med en omgang mandler i stedet
Jeg er helt vild med den og har sådan glædet mig til at dele den med jer i dag. Selve browniedejen har jeg fået inspiration til fra Maya luksus brownie, og så har jeg i lang tid gået med tankerne om at prøve at lave en slags kokos swirl på toppen af en chokoladekage – med tanken om at det kunne sammenlignes lidt med bounty
Tilføj mandlerne efter de selv har været en tur i blenderen. Jeg hjalp hende med at bage lidt forskelligt og fik lov til at lege med en gluten og sukkerfri kage til bordet
med hakkede mandler på toppen. Konsistensen i denne kage er ligesom alle andre proteinkager – ikke helt så let og luftig som almindelig kage med mel og sukker