På menyen finner man typiske Franske retter, her er ett lite utvalg. Retten ble i tillegg servert med gratinerte franske løvtynne poteter i porsjonsform, samt godt nystekt brød, godt smør og oliven
rørt med knuste makroner) eller is. Tænd ovnen på 200 grader. Kog vand og smør i en gryde. Når vandet koger og alt smørret er smeltet så tilsæt melet og rør rundt
Jeg har fået et flip med at lave de små franskemakroner. Aner faktisk ikke helt hvorfor, da jeg ikke er særlig vild med de små sprøde kikse-ligende dimser
Så det er altså kun, hvis du kommer rosiner, der har ligget i rom i isen, koldmarinerer tomaterne i sherry, lægger makronerne til æblekagen i blød i portvin eller lignende, at der er procenter i din mad
Makroner. Når makronerne er kølet af og cremen er klar er det tid til at forme kagerne. Makronerne ligges med bunden opad på et stykke bagepapir og cremen bliver fyldt i en ren sprøjtepose