Sommersalat med røget makrel. Rejer er ikke specielt billige, men når de mest er en form for tilbehør til suppen, spiser du ikke så mange, og det bliver derfor alligevel en forholdsvis billig ret
Jeg skal i hvert fald snarest have prøvet Makrel med krydderurter og tomat-concassé med syltede nye løg eller når det højtbelagte skal nå helt ind i skyerne
Tilbehør. Varm makrel i tomat… til aftensmad… Lidt besynderlig tanke, men det fungerer faktisk. Kom makrel, forårsløg og peberfrugt i en gryde, og krydr med salt og peber
Laks, ørred, makrel, multe, fjæsing, havtaskekæber eller hellefisk går alle an. Noget oplagt tilbehør kunne være, hjemmebagt brød, fuldkornspasta eller kogt quinoa
Spise ekstra af det grønne tilbehør (eller tager noget med selv – hvis, hvad skal det da være). Vælg fede fisk sild, makrel, sardiner og laks, der alle har et højt indhold af omega 3. Hvidt brød er hurtigt og nemt at spise og nedbrydes hurtigt i dit mave-tamrsystem, men prøv lige at tænke over, hvor meget brød du kan spise 20 minutter (som det tager for din hjerne at frigive mæthedshormonerne, hvis alt er i balance) sammenlignet med nøddebrød, rugbrød og alt det lækre, grønne tilbehør
Pasta med makrel i tomat. Tilbehør. Print This Post. Havtaskehale og -kinder er det eneste man spiser af den mindre kønne fisk, havtasken, og de to dele er utroligt velsmagende
Ud over ingredienserne til selve retten, er der dog også lidt tilbehør. makrel, lange, kuller, hornfisk eller sej2 lime – økologiske, skallen skal også bruges1 dl tør hvidvin1-2 fed hvidløg afhængig af størrelse200 g koldt, usaltet smør2 spsk. olieSaltPeberTilbehør800 g kartofler350 g edamamebønnerSådan tilberedes torskefilet med limesauceKog kartoflerne møre i letsaltet vand