Makrel ret opskrifter

Kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette

Kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette

Og hvis der er tilbud på røget makrel, kan du sagtens erstatte varmrøget laks med det. Det lyder virkelig ret simpelt, og det er det også, men jeg kunne simpelthen ikke få ideen ud af hovedet
“Sunde salater” af Anne Hjernøe

“Sunde salater” af Anne Hjernøe

Desuden er Hjernøe god til at inddrage kød i flere former end blot tun, kylling eller strimlet oksekød, men eksperimenterer både med ørredrogn, krabbe, andebryst, kyllingelever, blæksprutte, vagtel, chorizo, røget makrel med mere
Fiskesuppe

Fiskesuppe

Og en del fiskefornægtere indrømmer da også, når man går dem på klingen, at de spiser fiskefileter, fiskefrikadeller, røget laks, makrel i tomat eller lignende
8 paleoretter på budget

8 paleoretter på budget

Sommersalat med røget makrel. Det har været en helt fantastisk sommerferie. Derfor har jeg samlet et par paleo-inspirerede retter, der ligger i den billige ende
Rødfisk med rodfrugter og balsamicomandler

Rødfisk med rodfrugter og balsamicomandler

laks, tun, makrel, rødspættefletter. Så jeg havde aldrig lavet en ret med. I Rema havde de på et tidspunkt tilbud på rødfisk og det fik jeg lyst til at

Børn er ikke kræsne – det er de voksne

Duften – eller lugten (vores lugtesans/ikke vores duftesans) når vi går forbi en bager, en frugtbod, et spisested hvor de kryddere madden, ja selv fra en fiskehandler i sommertiden hvor de skønne røget makreller afgiver en herlig umami lugt – er alle med til at give os lyst, og sende signaler til genkendelse
Fødselsdagsgaven til Lille A

Fødselsdagsgaven til Lille A

Røget makrel – æggecreme – radiser. Vi havde reserveret bord på Restaurant Sæson en lille restaurant i Vindegade

Roskilde Festival '16

{Mathias spiser "lækker" makrel/pesto mad}. Melankolsk, fordi det er ovre, men håbefuld fordi det har været fantastisk
Sådan vælger du en god fiskeolie

Sådan vælger du en god fiskeolie

Det er især store store fisk som tun og makrel, der indeholder disse miljøgifte. Vi danskere er overordnet set blevet ret gode til at spise nødder, frø og planteolier de seneste år

Eksotiske Apuliens 5 farver

Blandt de mest populære finder du blåmuslinger, rå ansjoser, sardiner, makrel og adskillige slags blæksprutter

En aften på Blokhus Strandhotel

Forret bestod af rimmet makrel, kørvelcreme, røde og grønne syltede tomater og karse. Dog ikke noget de skilter ret meget med på gaden, men er overladt til gæsten selv at finde ud af
Iluka

Iluka

Makrel-ceviche. fire ingredienser i hver ret. Så til en makrel-ceviche. Selve dyret. Eller en makrel-tatar. Én af de første retter (fra kortet) var søpindsvin