Og en del fiskefornægtere indrømmer da også, når man går dem på klingen, at de spiser fiskefileter, fiskefrikadeller, røget laks, makrel i tomat eller lignende
Sauter blandingen i en gryde i nogle minutter. Makrel på grøntsager & bacon-stykker. Den røgede makrel placeres hen over grøntsagerne - lad bare hoved og hale være intakt, hvis der er plads i fadet
Jeg var personlig ret træt af, at der ikke fandtes andet fiskepålæg på markedet, end makrel, tun og torkserogn, da jeg synes de ofte bliver lidt klamme, lugter og får en træls smag, når de har lagt i en madkasse i nogle timer
) Vask bønnerne, og kom dem i en gryde med løg, spidskommen, havsalt og en anelse vand. Stegt makrel. ) Denne ret er velegnet til grill, server de stegte makreller med bønner i spidskommen og groft brød
Kom makrel, forårsløg og peberfrugt i en gryde, og krydr med salt og peber. Varm makrel i tomat… til aftensmad… Lidt besynderlig tanke, men det fungerer faktisk
Pil skin og ben af makrellerne og server dem sammen med den lune gratin, evt. Skær det hele i skiver, kom dem i en gryde sammen med mælken og lad blandingen småkoge 5-10 minutter
I den kommende uge har Rema to slags røget makrel på tilbud. vand til gryden hvor hindbærne nu skal koges sammen med sukkeret, sødemidlet, saltet og sennepen
Laks (opdrætterlaks), torsk, rødspætte, makrel, sild o. Pisk majsmel med vandet i en lille gryde. Kødbollerne formes med 1 tsk og sættes af i en kogende gryde med vand, hvor de simrer i 5 min
Røget makrel på brød. Løget hakkes fint og kommes i en gryde med tranebær og sukker. Tranebærkompot. Ingredienserne dækkes med balsamicoeddike og koges i ca
Tag fisken op af marinaden, og si marinaden over i en lille gryde. makrel, lange, kuller, hornfisk eller sej2 lime – økologiske, skallen skal også bruges1 dl tør hvidvin1-2 fed hvidløg afhængig af størrelse200 g koldt, usaltet smør2 spsk