Røget makrel med ærtepuré og rabarber. Her er en lille fin og meget forårsagtigt fiskeforret med lidt røget fisk, friske (eller frosne) ærter og rabarber
Her er en hurtig frokost ret eller en let forret til påskemiddagen. Server rygeost moussen med masser af friske radiser, røget makrel og friskbagt rugbrød
Og hvis der er tilbud på røget makrel, kan du sagtens erstatte varmrøget laks med det. Det er helt perfekte til forret, men de kan også sagtens spises som tapas eller til hovedret med en frisk, sprød salat til
Den er også er velegnet som en let forret. Faktisk anbefaler Fødevarestyrelsen, at man spiser 350 gram fisk om ugen, hvor af de 200 gram gerne skal komme fra de fede fisk, fx laks, makrel, ørred og sild
Røget makrel – æggecreme – radiser. Til forret valgte vi. Meget lækre og veltillavede forretter, som smagsmedsigt, nærmest lave en smagseksplosion i munden på os
Forret bestod af rimmet makrel, kørvelcreme, røde og grønne syltede tomater og karse. Dertil et glas Cremant, en lækker frisk start på noget der skulle vise sig at blive et rigtig god oplevelse og en af de bedste forretter jeg længe har smagt
Det er en nem lille alternativ ting at lave til forret eller frokost bordet. Jeg har prøvet at efterligne en makrel mousse som hun serverede for os for et par år siden
Tag den, rugbrødsmadder med makrel til aftensmad. I Levanten spiser de rigtig meget baba ganoush da det indgår i arabisk mezze, altså et slags forretsbrød med mange forskellige dips, salater og pitabrød