Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen med majsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Majs. chili350 g majskerner eller 1 ds. Majs1 ds. hakkede tomater200 g majschips tacos150 g reven ost¼ l creme fraicheOlien opvarmes og løgene svitses klare. Majs røres i og koger med de sidste 5 minutter
Mit nye drivhus. Lige siden vi købte vores hus for snart 20 år siden har jeg ønsket mig et drivhus. Vi har altid haft travlt med alle mulige andre projekter, så drivhuset har ladet ventet på sig
Vi har stadig majs i haven. At der er stadig majs i haven er lidt af et held. Var det nu blevet frostvejr, som det så ofte bliver i efterårsferien, ville frosten have taget dem, og vi ville slet ikke have fået en eneste majs i år