Madpandekager ca. Løg og hvidløg svitses i lidt margarine til løgene er blevet gennemsigtige. Kødet tilsættes og når det er brunt tilsættes resten af ingredienserne
Når jeg laver madpandekager, så laver jeg dem så smagsneutrale som muligt, for så kan jeg komme lige nøjagtigt det fyld i, som jeg lyster og krydre fyldet med hvad som helst uden at skulle tage højde for, at pandekagerne smager af timian, paprika, karry eller lignende
Madpandekager. Glutenfri, Madpandekager, Protein, Wraps. Hvis jeg skal komme med en “anmeldelse” på disse wraps/madpandekager, så får de 5 ud af 5 stjerner
Som tilbehør til disse her grove madpandekager fik vi oksekød stegt i gryde, blandet med tomatpure, hakkede tomater i chili, salt og vores egen hjemmelavet stødte chilipeber
Her slutter dette lille eventyr med fokus på "ingen-madspil", og denne gang blev det til en portion madpandekager med ekstra tryk på mad, da de ikke smager særlig sødt, som pandekager normalt gør, men netop smager af rugbrød