Mine enchiladas består af madpandekagerfyldt med kylling, majs, bønner, revet ost og krydret tomatsovs, toppet med mere tomatsovs og ost og bagt i ovnen, så de bliver sprøde i kanten, og osten smelter på toppen
Derfor er det som oftest også majspandekager jeg laver når vi skal have madpandekager. På billedet er pandekagerne fyldt med en kødsauce lavet af hakket oksekød, hakkede gulerødder og hakkede porrer og smagt til med sambal oelek og sød mango chutney
Amerikanske pandekager, protein pandekager, madpandekager, pandekager med eller uden æg. Pandekager er endda lækkert med fyld og som et perfekt aftensmåltid
Dog synes jeg at der er en stor variation i smagen og det ene kan ikke erstatte det andet, så nu skulle jeg lige prøve at få lavet de her hjemmelavede madpandekager
Uhm, lækre hjemmebagte madpandekager med krydret oksekød, sprøde grønsager, hjemmelavet dressing. )Iaften smurte jeg en hjemmelavet dressing på pandekagen, og kom lidt friske lækre grønsager på (Salat, agurk og rød peberfrugt), krydret oksekød (salt, peber, paprika, hvidløg, karry) og så liiiige et par klatter dressing mere og så smækkede jeg den anden halvdel af pandekagen ovenpå
Mit fyld var marineret oksekød, tzatziki og salat. Så blev det tid til, at jeg selv skulle prøve at lave nogle grove tortillas til mit marinerede oksekød