I går sad jeg og kiggede gamle indlæg igennem fra bloggens spæde begyndelse. Her fandt jeg denne opskrift som har været udgivet engang i start november, men jeg synes egentlig det er synd hvis den bare bliver glemt og gemt
Står den flere dage (3 - 4 dage) får du en noget surere smag, men jeg synes den er ok til madboller. Efter rigtig mange forsøg kommer her den dejligste opskrift på boller bagt med surdej
Jeg fandt en opskrift på madboller og inspireret af den opskrift fik jeg lavede de her madboller. Madboller med krydderurter 12 stkHele portionen indeholder 42 propoints/3½ propoint pr stk25 gram gær4 dl lunkent vand1 tsk salt1 spsk olie100 gram revne gulerødder2 håndfulde friskhakkede krydderurter, jeg brugte persille og purløg200 gram majsmel200 gram hvedemelRør gæren ud i vandet og tilsæt salt og olie
Om mig. Olga. Jeg elsker at lave mad og bruger meget af min tid på mad og alt hvad det indebærer. Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Bollerne er lidt salte i det, og egner sig derfor rigtig godt til madboller. Denne her bolleopskrift er en af dem, som bliver lavet hyppigst i mit køkken
Jeg lavede dem som madboller, og det er dén lækre opskrift, jeg vil dele med jer. Jeg må bare indse, at brød er en kæmpestor del af danskernes madhverdag, så for ikke at skille mig for meget ud på madfronten i diverse sociale sammenhænge, har jeg eksperimenteret mig frem til disse dejlige madboller, som allerede ER blevet optaget i min opskriftsbog over fremover faste indslag i køkkenet
WOW – denne opskrift er bare for sej. Godt nok en opskrift, der står lidt ud i mængden fra resten af dem, du finder her på bloggen, da den indeholder smør og laves i din mikroovn