Sådan lige at sende lidt forkælelse tilbage, når de nu har stået og lavet lækkert madtil os. Så jeg tog udgangspunkt i en ting, som værtinden og jeg, har tilfælles nemlig vores kærlighed tilchampagne
Det smagte fantastisk og så var det rigtig sjovt at lave, da tilblivelsen af sushien virkelig taler til ens æstetiske sans og man kan gøre dem superfine og farverige
Det første man ser er et stykke papir hvorpå der blev gjort opmærksom på at betjeningen er sød og venlig og at de lå udenfor stresszonen så maden er lang tid om at komme til bordet var ligesom hoved essensen, så vi lænede os tilbage med sindsro og klar til at slappe af
til pandekagerne. Første trin er at sætte en god flaske cava, champagne eller crement på køl. Fortsæt til alle hinder er væk, si vandet væk og salt så rognen smager tilpas
Vi fik serveret en lækker nordisk brunch, og fik en hyggelig snak med et par bloggere fra Aarhustøsen, som vi sad til bords med, samt et par studerende, som lavede speciale om mad, rigtig hyggeligt
Alt sammen virkelig lækkert…Makrelmaden fik den traditionelle makrel i tomat til at blegne og ølkagen tog mig for en stund tilbagetil barndommen, hvor min mor bagte den bedste ølkage og serverede den med smør, YUM
Rustic Kitchen Affairs | Healthy and Whole Food Recipes