Mad over bål og gryde opskrifter

Le Creuset gryde – Anmeldelse

Le Creuset gryde – Anmeldelse

Ja sågar også ind i et bål, hvis du skal lave madover åben ild. Her kan du virkelig mærke, at grydens kvalitet betyder noget for, hvor god maden bliver
Bålmad! Bacon, pølser, bønner, tomater og æg …

Bålmad! Bacon, pølser, bønner, tomater og æg …

Grill pølser og bacon på en rist over ilden – her er det okay med en anelse flammer, så gør det bare inden, at bålet reelt er klar til den videre tilberedning, hvor der helst ikke må være for mange flammer
Mad over bål på den festlige måde

Mad over bål på den festlige måde

Nu er det snart tid til at komme udenfor i haven og hvad så med at nyde lidt bålmad. Kom smør og/eller lidt solsikkeolie på panden og hæld dejen over

Menneskevarme i isnatten

»Jeg har noget med i rygsækken, så laver jeg madoverbål ude på sletten,« sagde Nini, da vi begynder vores vandretur ud i tundraen, der omgiver hele Kangerlussuaq