Posted on juni 1, 2015 by Maiken Larsen in Desserter, Proteinbarer, Snacks. Findes der noget mere fristende at have i køleskabet end hjemmelavet proteinbar
I denne opskrift får du en sundere - og utrolig lækker - udgave af marcipanbrød med lakridssmag. Smagskombinationen af hindbær, lakrids og et dobbelt-lag mørk chokolade er helt fantastisk og får dine smagsløg til at synge og danse
2 spsk Irmas Lakridssalt. Disse salte mandler er fantastisk nemme at lave, de smager skønt og er dejligt sprøde, de passer egentlig sig selv det meste af tiden, så det er en nem “i sidste øjeblik” snack
Jeg har slet ikke fået lavet nok mad med rabarber i år, synes jeg, og vupti, ja lige om lidt er det september og slet ikke så nemt at støve de smækre stængler op længere
Rødbedetzatziki med lakrids og chili. Bland revet rødbede med skyr, lakrids- og chilipulver. Det kan godt lyde lidt underligt, at rødbede og lakrids skulle smage godt sammen, men det gør det altså
lakridspulver. 2 tsk lakridspulver. Opskrift til ca. 20 stk. 50 g øko smør eller olivenolie. 1 banan. 75 g kokossukker (eller det kan helt udelades - eller erstattes af en banan mere)
Sjønne kan ét og andet med mad, så det måtte prøves af. Lakridspulver. Drys lidt lakridspulver over (gennem en sigte, så der ikke kommer store klumper) og pynt med citronmelisse
Dertil drikker jeg som regel en stor kop the med smag af lakrids, mint eller noget andet lækkert. Min mad på sådan en dag er derfor nøje forberedt og dødnemt at kaste i tasken på vej ud af døren