Smag til med salt og peber. paprika. Halver og snit løgene i tynde strimler, hvidløget groft ogbacon. Vend mørbrad stykkerne i melet, smelt smørret i en sauté pande og brun mørbrad stykkerne godt på alle sider
Tilsæt tomater, fløde, bouillontern, chilisovs, paprika, salt og peber. paprika. Kom olie på en varm pande og brun bacon, tilsæt champignon, lidt efter forårsløg og gulerødder
Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Så kan det ikke længere kaldes en mørbradgryde, men paprikagryde er det stadig, og det er stadig en velsmagende ret, der kan serveres med de samme enkle salater
Jeg lavede en lækker mørbradgryde, smagt til med esdragon, HP sauce ogpaprika. Jeg var selv lidt skeptisk overfor mosen, bange for om det ville blive lidt kvalmende og tungt
Paprika. Bacon i skiver. En god klassikker, der også kan laves nogle timer i forvejen. Mørbradgryde. Ris eller kartofler og eventuelt lidt mango chutney
Kom kødet tilbage i gryden sammen med tomatkoncentrat, paprika, oregano, bouillon og peber. Kom herefter løg og champignon i og svits dem med et par min