Paprika. Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Skær mørbraden i passende størrelse tern (ca. Selvom vi nu er hoppet ind i forårsmåneden, hvilket er så dejligt, så kan en varm gryderet stadig være ganske god på de kolde dage
Den på billedet har jeg anrettet med pommes Anna – den opskrift finder du andet steds her på sitet – dampet broccoli, og en sauce lavet af resten af marinaden, bouillon og fløde og smagt til med salt, peber og paprika
Paprikagryde er vel i bund og grund det samme som mørbradgryde – hvis der altså er mørbrad i – men det beviser jo bare, at det er en vellidt ret, for kært barn har som bekendt mange navne
Tilsæt løg, champignon og paprika. Kom mørbradskiverne i gryden, og brun dem i baconfedtet. Afpuds mørbraden (fjern synlige sener og fedt), og skær den i skiver
Bruger du mørbraden, kan du forkorte stegetiden – så det bliver rigtig hurtigmums. paprika. Brun smørret i en gryde, og brun kødet på alle sider, til det har en god stegeskorpe
Paprika (stærk). Her er mit take på den klassiske mørbradgryde. Pil hvidløgene og ‘puds’ mørbraden (de gode har ikke så meget der skal skæres fra, de dårlige har så meget at det kommer til at tage tid)
I Sofies version pynter hun med (mikroovns-) stegt bacon, men jeg havde en halv røget mørbrad i fryseren, som blev skåret i tern, lagt på en tallerken med en serviet over og fik ca
Gryderet med grønsagsspagttiEfter det første forsøg med at lave spagetti af gulerødder, skal der prøves endnu flere grønsager og jeg købte derfor en squash og en stor salatagurk som blev kørt igennem min nye spiralizer
røget paprika. Mørbradgryde dækker jo over mange ting. Faldt over nogle meget billige ferske svinemørbrad, så en blev brugt og resten frosset i den mængde og størrelse som passer til os