I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler pågrill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Det er blevet tid til lidt at spise, så nu vil jeg stoppe, men hold øje med bloggen og bloggens Facebookside, hvis du er nysgerrig for at se, hvad jeg har fundet på i år, for snart vil giveawayen blive slået op her på bloggen og delt på Facebook
I denne dejlige grilltid er der mange måder at tilberede det forskellige kød på. Mørbraden lægges på skinken med pesto og skinken rulles nu om mørbraden
Steges pågrillen i ca. Kødet ligges på risten i midten (eller i en stegholder, hvis man har det). Lad den stå og trække i køleskabet - gerne en dags tid
Contra – Kødet er skrumpet til det halve, jeg spiste faktisk hele mørbraden selv. Jeg vil prøve at stege på en grill, så drejer den heller ikke hele tiden med den tunge side nedad
Forårsvejret kan jo være lidt svært at regne med, så vi skulle finde på en menu der både kunne bruges til grill udenfor og til almindelig ovn indenfor hvis vejret ikke holdt
Steges pågrillen i ca. Kødet ligges på risten i midten (eller i en stegholder, hvis man har det). Lad den stå og trække i køleskabet - gerne en dags tid
Serveres til kylling, en mørbrad eller en lille bøf. Skær herefter aubergine, squash og peberfrugterne i skiver på langs og steg dem på en (grill)pande med olivenolie og en smule friske timian
Simremad hører nok mest vinteren til, men du kan faktisk med fordel lave simremad på din grill – og således både sommer og vinter – hvis du har et sted, hvor du og grillen kan stå i læg og tørvejr