Skær mørbraderne i ca. Dejlig nemt at lave retten i stegesoen / Rømertopfen – så passer den sig selv. Tøm stegesoen for vand og læg de brunede bøffer i soen
Når kødet er stegt på begge sider, ligges de over i et ildfast fad eller en stegeso. I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Du kunne jo snuppe en helstegt mørbrad, en gang smørstegte asparges og nogle rodfrugte røsti. Opskriften er med hakket kylling, men det kan være jeg afprøver en anden slags hakket kød
Svinemørbrad med soltørrede tomater og parmesanost. Det er denne her fine stegeso. Har også lige en lille opskrift jeg må dele, er ikke noget særligt, men smagte super lækkert, og så ligger den herinde, så den er foreviget