Drys med lidt peber og kom dem op i et ovnfast fad, eller en bagepapir-klædt bradepande. * Bemærk, du kan med stor fordel benytte eventuelle hvidløgsspirer i retten
Rør indholdet til en mos sammen med lidt smør og mælk, samt salt og peber. Tilberedes på en slip-let pande (evt med lidt kokos-olie) indtil grønsagerne er færdige
Husk at servere resten af pestoen som ekstra tilbehør sammen med små tomater. Det skal ikke være alt for indviklet at lave god mad – men det er heller ikke ret indviklet at omvikle en hel mørbrad fra en glad og fritgående gris (før den kom i fryseren altså) med salvieblade ogbaconog helstege den
en over og tjek om den er flydende eller fast indeni. Mums og velbekomme. Idag lavede min kæreste mørbradmedpestoog pikant-ost lagt ind i ogbacon rullet rundt om, 35 minutters-tid i ovnen. 320 g gulerødder2 æg2 dl mælk50-100 g fuldkornsspeltmelsalt og peberRiv gulerødderne groftBland æg, mælk og melTilsæt de revne gulerødderTilsæt lidt salt og peberSteges på en pande med lidt olie, til de er gyldne på begge sider, de skal vendes et par gange- Skær evt