Mørbrad indbagt i butterdej opskrifter

Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Indbagtmørbrad med butterdej. Rul butterdejen ud, så den passer i størrelsen tildinmørbrad. Butterdej er nok det mest populære valg, men tærtedej eller filodejhvis du vil have en mere fedtfattigvariant – kan også bruges
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

den her opskrift er en rigtigretroklassiker - fra karolines kogebøger- og den er altid et sikkerthit - jeg har skiftet den oprindelige dej ud med butterdej
Tilbage til 80’erne

Tilbage til 80’erne

Indbagtmørbrad. I hvert fald i byen, mens man på landet syntes, at det var noget kjøvenhavneri og stædigt blev ved med at kalde det for æggekage
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Jeg brugte den klassiskeopskrift fra karolines køkken, men supplerede mørbraden med noget ekstra fyld, som jeg ellers også plejer at bruge tilmørbrad
Indbagt svinemørbrad

Indbagt svinemørbrad

Her har jeg forsøgt at lave en indbagtsvinemørbrad som ikkeindeholder alt for mange point, men det er ikke helt lykkedes for mig

Indbagt svinemørbrad med pesto og cheddar

læg mørbraden på den smurte dej, skær osten i trekantede stave. pak dejen om, først enderne, og pensel med æg ilimningen (sørg for den er godt lukket uden huller nogen steder, ellers ryger osten ud)