Afpuds svinemørbraden og skær næsten helt igennem på langs, så der dannes en stor plade kød. Kartoflerne er forkogte, og det giver dem en rigtig lækker blødhed, når bacon afgiver smag ned ifadet
Mørbradifad – Normalt når du får mørbradifad eller får mørbradgryde, så er mørbradenaltid skåret imindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den blivertilberedt
Den rullede mørbrad brunes på alle sider på panden, og ligges derefter i et ildfastfad. Dagens menu tog udgangspunkt i en svinemørbrad og lidt røget svinemørbrad
Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber
Læg mørbraden på en rist over et ovnfast fad af passende størrelse. lidt vand ifadet. Mørbradi ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Anret nudler og grøntsager på et fad eller to tallerkener og hæld glaze over. svinemørbrad. Denne ret er bygget op omkring en smagfuld, sød og spicy glaze, der gør sigrigtig godt sammen med mørbrad, nudler og grøntsager
Lørdag aften fikvi denne lækre og møre svinemørbrad med bacon. Jeg synes nogen gange kødet på en mørbrad kan blivelidt tørt, men på denne måde blev den utroligdejlig mør