Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Bred mørbraden ud og bank den let med håndroden. Rul mørbraden sammen om fyldet. Læg mørbraden øverst. Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået
Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt i ovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem ind i butterdej og varme det i ovnen
også lave den populære ret mørbradgryde. Vask fingre efter du har rørt ved chilipeber. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Brun mørbraden på allesider i gyldent smør. Drys med salt og peber og lad mørbraden køle af. Læg halvdelen af farsen midt på dejen, herpå mørbraden og dæk med resten af farsen
F. o. r. n. y. l. i. g. f. k. v. ø. b. t. s. e. m. a. d. p. å. u. ,. æ. M. h. j. D. H. O. ). J. E. c. N. S. I. 6. V. (. 3. ½. 2. 5. 0. 1. L. 4. R. T. -. 8. %. G. Æ. B. U. ". P. A. 9. C. ) l
Server med salat eller grøntsager. løgpulver (kan undlades)Skær mørbraden i bøffer af ca. Jensen4 personer1 svinemørbrad - pudset1 pakke bacon i skiver2½ dl. Steg dem ved 200 grader i ovnen i ca. Bag ved 200 grader i ca. 1 svinemørbrad
Mørbraden fra den gode gris. Ja, ikke at der er noget galt med helt traditionelle mørbradbøffer – og for langt ud i hampen skal man heller ikke - men alligevel – det kunne være sjovt at give den en helt særlig behandling – en, der fremhævede mørbradsmagen og alligevel gav den et lille festmadspift
Ingredienser. I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge