– lækkert og hurtigt. Selv hvis du kæmper med et lidt mere kræsent barn, plejer der altid at være et eller andet i pastasalaten de kan lide – og resten kan jo pilles fra efter behag
Kog pastaen og lad den afkøle. Bland dressingen og smag den til evt. med lidt mere sennep/salt/peber. Snit rødløg, gulerødder og peberfrugter i tern vend dem i dressingen
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
I mange år var vores favoritpastasalat en pastasalat med Rotini (trefarvede skruer), majs, peberfrugter, radiser, forårsløg, gulerødder og karse med en lækker olie-eddikedressing med hvidløg, rød peber og estragon i
En lækkerpastasalat, der smager af sommer ved Middelhavet. Pastasalat fra Middelhavet til 2 personer. Den tager ikke længe at lave, og er et fint alternativ til den kogte pasta eller risene
Skær alle broccolibuketterne af broccolien (kom evt broccolistænglen i en juicer sammen med æbler og drik det, eller riv den fint og kom det i salaten eller brug den revet i en tomatsauce) Lynkog majskolberne til de lige bliver lækkert smørgule og skrab majskerne af
Jeg har ikke nogen yndlings blandt disse tre, men kan bare sige, at de alle smager super lækkert. Hvis jeg ved, at jeg de næste dage får rigtig travlt, så laver jeg gerne en ordenligt omgang pastasalater, som kan stå i køleskabet og blive spist af
Resterne blev brugt til endnu en lækkerpastasalat – denne gang med rejer. Friskt og lækkert. Dette indlæg blev udgivet i Bagværk, Fisk, Lidt af hvert, Opskrifter, Pasta og tagget focaccia, hvidløgsfocaccia, Opskrifter, pastasalat, rejer
Men de enkelte gange hvor jeg har taget en grovbolle op af fryseren og kan lave en lækker sandwich, hvor der er rester fra aftensmaden, eller hvor jeg har forberedt en salat til flere dage