Helt igennem lækkert. Med to børn som skiftes til at have alle sygdomme på tag-selv-sygdomsbordet og en lille smuttur til England, så nåede vi pludselig halvvejs ind i december uden en eneste julesmåkageopskrift fra min hånd
Denne chokoladekage med dadel, banan og kokos som er lavet med mandelmel er rigtig lækker. Kagen er helt uden tilsat sukker og endda også glutenfri, da der ikke er brugt mel i kagen men i stedet tilberedt med mandler og kokosmel
Lad den gerne køle helt af inden servering - så bliver den lækker og konfektagtig. Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget
Kagen er så blø og lækker i sig selv, at den sagtens kan nydes uden sirup. ) Derfor valgte jeg igår at udfordre mit chokoladekage univers og lavede så denne her dejlige sag
Denne chokoladekage er bare lækker, svampet og med gode ingredienser. Den er fyldt med lækkert mørk chokolade og istedet for mel har jeg tilsat fintmalede mandler
Uanset om du er til løbeture og salatblade her i januar eller denne lækre konfektagtige chokoladekageuden mel, så kommer opskriften her, og du kan jo lave den både med sukker eller med sukkeralternativer som kokossukker eller sukrin, hvis du ikke bryder dig om sukkerrusen