Lyssej600-800 gr lyssejOlivenolieSalt og peberTænd oven på 200 gr. 600-800 gr lyssej. Pesto50 gr pinjekerner100 gr hel parmesan1 bundt bredbladet persille11/2 dl olivenolieRist pinjekernerne til de er gyldne på en tør pande
Torskefilet eller fx lyssej. Vi forsøger at spise fisk mindst 1-2 gange i ugen, og ofte står der fiskefrikadeller på menuen, da det er både nemt, lækkert og rimelig budgetvenligt i forhold til mange andre fiskeretter
5 store bagekartofler4 mellemstore gulerødder1 stort løg250 g frisk spinat (gerne mere)2 kogte æg (kan udelades, jeg synes dog, at de er dog ret gode i)saft fra 1 citron2 dl piskefløde1 dl mælk1 tsk dijonsennep500 g hvid fisk (fx torsk, kuller, lyssej)olivenoliemuskatnød1 spsk smør + 3/4 dl lun mælksalt og peber
Varm salat med sommerrødder og paneret fisk300 gr gulerødder i stave300 gr persillerødder300 gr pastinakker’1 spsk havsalt1 bundt timian3-4 spsk olivenolie600 gr lyssej eller kuller3 dl mælk200 gr panermix el. 600 gr lyssej
Lyssej,. Lyssej,. Denne uges yndlingsret må vist være den vi fik i onsdags. Der var fisk på menuen og nogen gange synes jeg bare det kører i samme rille
Hovedretten var lyssej serveret på en bund af jordskokkepure’. Vi har været i området ved Eiffeltårnet og set det i næsten alle vinkler bare ikke oppefra for det behøver vi ikke
4 personer750 gram lyssej eller torskefilet1 løg75 g rasp, brødkrummer eller mel1 æg2 dl mælksalt og pebersmør og olie til stegningRemoulade75 g mayonaise1. 750 gram lyssej
Jeg købte et stykke lyssej og beregnede omkring 125 g per voksen, men vi kunne vist godt have spist lidt mere for det smagte jo super lækkert. 125 g lyssej alternativt torsk. Lyssejen skæres i strimler på 2 cm i bredden og vend dem med lidt salt og peber. 125 g lyssej alternativt torsk