Hvem tænker ikke forår og sommer når jeg nævner rabarber - så skynd dig at hive nogle af de lyserøde stænger op af jorden, så du kan forkæle familie, venner og kollegaer med denne lækre tærte
Jeg pyntede halvdelen af mine fastelavnsboller med kakaoglasur den anden halvdel med glasur rørt op med rød ufortyndet saft – så de blev fine prinsesse lyserøde
Marengsen på toppen kan drille en smule, og det gjorde det for mig, så på billedet er marengsen lidt lyserød, fordi jeg kom lidt brombærsirup i, men jeg fik den ikke bagt ordentligt, så jeg endte med at pille hele baduljen af igen og lave en ny omgang i en vanilleudgave i stedet
Hvid chokoladeLyserød pastafarveKonfektkage. Rør marcipan og smør sammen. Spred resten af den hvide chokolade ud på noget bagepapir, og lav et mønster med den lyserøde chokolade
I lyset af alle de fantastiske blomstrerende kirsebærtræer man ser i København for tiden, blev jeg inspireret og tænkte at jeg ville få udnyttet al den lyserøde farve jeg har liggende
Rul marcipanen ud med flormelis, så den har en passende længde og tykkelse. Vær forsigtig, når du skal have marcipanstykket foldet rundt om lagkagen - den knækker nemt, men kan tilgengæld hurtigt lappes eller rulles ud igen, hvis nødvendigt
Smeltet smør og rabarber sirup blandes i, og en smule lyserød farve til det har den korrekte farve. Kokos-stykkerne er også fra Netto (Urtekram), siruppen er en af mine mange 'fund' og chokolade chunks lå også i skabet fra en tidligere pakke Odense Marcipan havde sendt til mig
(Den brune glasur er med kakaopulver og den lyserøde er lavet med den siede saft fra jordbær. Jeg valgte at gå udenom de gængse wienerbrød- og brunsvigeropskrifter, og formede i stedet kagemanden af kringledej (med udgangspunkt i Mia Sommers lækre kanelstænger) med fyld af creme og marcipan