Femkornsstykker Grovboller med surdej. Det er surdejs grovboller som holder længe og som man kan lave dejen til aftenen før man skal bruge dem BRØDET
Groft surdejs formbrød, glutenfrit Da det er bagt med surdej holder brødet sig lækkert saftigt i flere dage og behøver ikke ristes eller noget for at kunne nydes Glutenfrie fristelser
Rugbrød med surdejlys sirup. surdejen. lys sirup. Der kan læses mere om surdej her. 2,5 dl surdej. 2,5 dl surdej. 2 spsk lys sirup. 1 spsk lys sirup Sundt og lækkert
Rugbrød – med kerner, hvedemel og svedjerug Ovenstående opskrift og i det hele taget mange hjemmelavede rugbrød, de er ret blege i dejen og det færdige resultat er ofte lysebrunt rugbrød Weekendbageren
Forandring fryder Brugte kun ½ dl lys sirup (ellers synes jeg den bliver for sød)Lagde nogle hakkede solsikkekerner på toppen af brødeneSmurte formene med lidt smør og lidt olivenolie for at få en sprød overfladeGav den dem ca Bake-in-Heels