Lys surdej opskrifter

Femkornsstykker

Femkornsstykker

Grovboller med surdej. Det er surdejs grovboller som holder længe og som man kan lave  dejen til aftenen før man skal bruge dem
Groft surdejs formbrød, glutenfrit

Groft surdejs formbrød, glutenfrit

 Da det er bagt med surdej holder brødet sig lækkert saftigt i flere dage og behøver ikke ristes eller noget for at kunne nydes
Rugbrød med surdej

Rugbrød med surdej

lys sirup. surdejen. lys sirup. Der kan læses mere om surdej her. 2,5 dl surdej. 2,5 dl surdej. 2 spsk lys sirup. 1 spsk lys sirup
Forandring fryder

Forandring fryder

Brugte kun ½ dl lys sirup (ellers synes jeg den bliver for sød)Lagde nogle hakkede solsikkekerner på toppen af brødeneSmurte formene med lidt smør og lidt olivenolie for at få en sprød overfladeGav den dem ca