Lynstegt tun salat opskrifter

Lynstegt tun med multi-bønnesalat

Lynstegt tun med multi-bønnesalat

tunbøffer af god kvalitet - den skal være helt frisk. Til bønnesalaten har jeg brugt tørrede bønner (som altid findes i mit forrådskammer), som skal stilles i blød dagen inden
Madplan Uge 27

Madplan Uge 27

Wok med lynstegt spidskål og egg fried nudler. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for
Madplan Uge 2

Madplan Uge 2

Wok med lynstegt spidskål og egg fried nudler. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for
Det spiselige Berlin på 48 timer …

Det spiselige Berlin på 48 timer …

Vi røg på lynstegt sushi med tun og bl. Herefter kom turen til en Seafood Bowl med tun, hvid tun, ferskvandsrejer, almindelige, store rejer og tempurarejer

SUND TORSDAG / LYNSTEGT TUN MED SESAM

Jeg lavede lunstegt tun med avocado og tomat/feta salat til min veninde i går, og vi var begge enige om, at der ikke går lang tid før vi skal lave det igen
Frokost i Torvehallerne

Frokost i Torvehallerne

Af fisken blev det til lynstegttun med sesam, tigerreger med hvidløg, blækspruttesalat med peberfrugt og en skøøøn helleflynder-ceviche
SALAD NICOISE

SALAD NICOISE

Arrangér retten pænt med salat, tomater, agurk og rødløg nederst og tun, æg, oliven og æg øverst. Vi var studerende dengang og lavede en billig version med dåsetun, men her får du den også i en noget dyrere version med frisk tun

Kulinarisk kalender den 17. december

Til indmad hører hjerne, tunge, brisler, lunger, lever,. vi også skal have ristet brød med gedeost på salat og en mousse til dessert

Madplan Uge 28

Wok med lynstegt spidskål og egg fried nudler. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for

Follow my blog with Bloglovin

Wok med lynstegt spidskål og egg fried nudler. Denne ret er en rigtig dejlig tung efterårsting og nem at lave i store portioner til mange mennesker og samtidig kræver den ikke meget for