Smelt smørret i en gryde, hæld mælken op i og lun med. Glutenfri chokoladefondant. I dag får I opskriften på de lækreste glutenfri kanelsnegle med mørk chokolade
Husblassen vrides for vand og kommes direkte op i den lunechokolade-fløde. Chokolademousse. Alt pynt er hjemmelavet i fondant og græs samt blomsterranker er royal icing
Bare lunnig røres med så det smelter. Chokolade grene og fondant blomster. Der går efterhånden længe imellem jeg får lavet nogle kager, som kommer på bloggen, men her den næste tid er der det jo konfirmations tid og derfor en del
Så når massen er lun, tages den af varmen. Sidst vendes det hakkede chokolade i. Jeg rullede et tyndt lag fondant ud til en stor rund flade, som jeg kom ud over kagen og i stedet for at ligge den helt ind til kagen så lagde jeg det helt ned til kagefadet, det giver en lidt sjov effekt
LuneChokoladefondant m. De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem endelig først, lige inden de skal serveres - absolut nybagte og stadig lune
Ælt fondantenlun og blød, og rul den så ud i en stor cirkel svarende til kagens mål. Pisk smør og sukker let og cremet (hvis smørret er meget koldt og hårdt, så giv det eventuelt en lille luner i mikroovnen eller over et vandbad)
De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem endelig først, lige inden de skal serveres - absolut nybagte og stadig lune
De fyldte forme opbevares tildækket i køleskab indtil de skal bages - bag dem endelig først, lige inden de skal serveres - absolut nybagte og stadig lune